lauantai, 16 toukokuu 2015 09:37

Siivousliike ja siivouspalvelu - erikoistumalla parempiin tuloksiin!

Written by

Siivousliikkeet tarjoavat laajasti palveluitaan hyvinkin erilaisille asiakasryhmille mainostaen olevansa ammattilaisia kaiken tyyppisissä asiakaskohteissa, kuten porrassiivous, toimistosiivous, myymäläsiivous, hotellisiivous.

Kun kyse on isommasta siivousliikkeestä, niin on ymmärrettävää, että ammattitaitoa ja kokemusta löytyy moneltakin eri alueelta. Jokainen työntekijä edustaa omaa osaamistaan ja mitä enemmän työntekijöitä, niin osaamistakin pitäisi olla enemmän. Siivousliikkeiden tulisi mielestämme erikoistua myös tässä asiassa, jotta henkilöstön potentiaali ja osaaminen pystyttäisiin hyödyntämään tehokkaasti asiakkaiden eduksi.

Pienemmät siivousliikkeet, jotka usein ovat perheyrityksiä – mainostavat olevansa asiantuntijoita laajalla sektorilla. Harva näistä pienistä siivousliikkeistä on kuitenkaan erikoistunut jokaisen asiakassegmentin palvelemiseen.

Erikoistumalla parempaa siivouspalvelua asiakkaalle!

Välillä kuulee sanottavan, että kuka tahansa osaa siivota. Me Kuura Palveluissa suhtaudumme väittämään hieman varauksella, koska tiedämme, että ammattimaisen siivouspalvelun tuottaminen vaatii paljon erityyppistä osaamista. Ja nyt emme puhu ainoastaan siivouksen teknisestä suorittamisesta vaan myös asiakkaiden palvelusta, johon jokaisen siivousliikkeen tulisi omalta osaltaan erikoistua entistä enemmän.

Toivoisimme, että siivousliikkeet eivät olisi ikään kuin sekatavarakauppoja, jotka lupaavat maan ja taivaan väliltä kaiken, sillä terve maalaisjärkikin sanoo, että kukaan ei voi osata kaikkea – ei edes siivousalalla!

Me Kuura Palveluissa olemme saavuttaneet erittäin pitkiä asiakassuhteita erikoistumalla asiakkaittemme palveluun mm. toimistosiivouksessa, porrassiivouksessa ja julkishallinnon palveluiden tuottamisessa Pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki, Lohja, Salo, Turku talousalueilla.

Olisi asiakkaankin edun mukaista, jos siivousliikkeet erikoistuisivat palvelemaan asiakasryhmiä, joista heillä on jo olemassa kokemusta ja osaamista. Näin vältyttäisiin monilta turhilta lupauksilta ja siivouksen laatu ja asiakkaiden tyytyväisyys kasvaisivat.  

Ja mikä parasta myös siivousliikkeiden maine kasvaisi!

Read 414 times