sunnuntai, 17 toukokuu 2015 08:00

Edustustila on pidettävä puhtaana ja viihtyisänä!

Written by

Edustustilalla tarkoitetaan tilaa, jossa yritys tarjoaa asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen miellyttäviä kokemuksia ja elämyksiä, hyvää ruokaa siistissä ja viihtyisässä tilassa. Useasti siivousliike vastaa tilan siisteydestä ja puhtaudesta.

Moneen 70- luvun toimistotaloon rakennettiin saunaosastoja, joissa edustaminen keskittyi saunan ympärille ja saunomiseen.  Ajat ovat muuttuneet ja saunan käyttö on vähentynyt ja tilojen käytön painopiste muuttunut asteittain.

Nykypäivänä saunaosastoja käytetään enemmän koulutus tarkoitukseen, infotilaisuuksien pitämiseen, pienimuotoisiin seminaareihin ja kokoamaan vaikkapa henkilöstö yhteen tilaan palaveria varten.

Voidaankin sanoa, että sauna-osastojen ja edustilojen käyttö on kasvamaan päin hiljaisten vuosien jälkeen.

Siivouspalvelu vastaa myös viihtyvyydestä!

Menneinä vuosina siivousliike ainoastaan siivosi tilat saunailtojen jälkeen, mutta nykyisin edustustilojen siivous sisältää paljon muutakin.

Siivousliikkeen rooli on muuttunut ja on tarjottava monipuolisempaa palvelua aina tilan somistuksesta catering-palveluiden organisoimiseen.  

Perinteisen siivouksen lisäksi on kiinnitettävä huomiota siihen, että tila on tuuletettu, tuoksu on raikas, takassa tuli, kynttilät sytytetty, pöydät katettu, sauna lämmin, pyyhkeitä ja peflettejä riittävästi, shampoot täydennetty, pyykki toimitettu pesulaan ja noudettu.

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja viimeistelyyn!

Asiakas haluaa siivouksen osalta, että yksityiskohdat kuten vesihanat on kiillotettu, välilasit tahrattomat, keittiö on puhdas, sauna siivottu, roskikset tyhjät.

Myös pienten yksityiskohtien viimeistelyllä on suuri merkitys lopputuloksen kannalta, sillä haluaahan asiakas tarjota tiloissaan miellyttävän kokemuksen omille asiakkailleen tai henkilöstölleen.  

Siivousliikkeen on pystyttävä tarjoamaan nopeaa ja joustavaa palvelua.

Kun asiakas tulee tilaan, niin hänen on huomattava, että tilat ovat viihtyisät ja kaikki pienetkin asiat järjestyksessä eikä hänen tarvitse puuttua mihinkään muuhun kuin asiakkaiden kanssa keskusteluun ja edustamiseen.

 

Kysy lisää miten me olemme toteuttaneet laadukasta edustustila ja sauna siivousta jo vuodesta 1989 – Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku, Salo, Lohja, Kirkkonummi.

 

 

Read 415 times