sunnuntai, 17 toukokuu 2015 08:51

Kotisiivous ja kotipalvelu vaativat ammattitaitoa ja luottamusta!

Written by
Kotisiivouksen osalta voidaan esittää uudelle asiakkaalle kysymys – kenelle uskallat antaa kotisi avaimet? Siivousliike ja kotisiivooja, jotka täyttävät kriteerisi saavat olla tyytyväisiä antamastasi luottamuksesta.

Tutkimusten mukaan lähes jokainen miettii tarkkaan uskaltaako antaa avaimet vieraalle.

Luottamus syntyy asteittain ja se pitää lunastaa. Näin ollen suosittelemme ensin tutustumaan siivousliikkeeseen koesiivouksen kautta ja vasta sitten tekemään päätöksen jatkosta.

Asiakkaana sinun tulee aina tietää mistä maksat!

Mielestämme asiakkaan tulee saada täysi vastine maksamastaan palvelusta. Kotisiivousta ei voi tehdä ylimalkaisesti, vaan myös yksityiskohtien kuten nurkkien, hanojen, peilien ym. tulee olla viimeisteltyjä.

Tullessasi sisään asuntoosi sinun tulee heti nähdä, että siivooja on tehnyt työnsä. Eteisen matto on imuroitu, kengät järjestelty ja asunto tuuletettu.  

Suosittelemme, että ensin tutustut ja näet omin silmin saitko sen mitä luvattu ja vasta sitten maksat tehdystä työstä teemalla ”ensin työ sitten maksu”.

Kannattaa tehdä aina kirjallinen sopimus siivousliikkeen kanssa. Näin varmistat että kustannukset pysyvät sovitussa.

Kun tiedät mistä maksat, niin ylimääräisiä kuluja ei synny. Sovi siivousliikkeen kanssa, että mikäli siivooja huomaa uusia työtarpeita, jotka eivät sisälly kotisiivoussopimukseen, niin niistä aina ensin kysytään sinulta ennen kuin tehdään mitään.

Kotisiivouspalvelu – enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi!

Kotisiivous on nykyisin laajempi käsite kuin ennen. Usea palveluntarjoaja tiskaa, pesee pyykkiä, leikkaa nurmikot perinteisen kotisiivouksen lisäksi.

Parhaimmillaan kotisiivous ja kotiapu vapauttavat aikaasi perheen yhteisiin hetkiin. Kotiin on mukava tulla, yleisilme on siisti ja viihtyisä eikä sinun tarvitse aloittaa viikonloppuasi siivoamalla ja järjestelemällä, vaan voit käyttää aikaasi ja energiaasi muuhun.  

 

Kysy lisää miten me olemme toteuttaneet kotisiivouspalveluamme jo vuodesta 1989 – Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku, Salo, Lohja, Kirkkonummi.

Read 424 times