sunnuntai, 17 toukokuu 2015 10:32

Mitä on yrityssiivous?

Written by

Yrityssiivous on siivouspalvelu, jonka siivousliike tuottaa ammattimaisesti ja tehokkaasti. Yrityssiivous on liiketoimintaa siivousliikkeelle, joka organisoi siivouspalvelun tuotannon päämääränään kannattava liiketoiminta.

Siivousliike, joka tuottaa laadukasta yrityssiivousta, tulee huomioida asiakkaan tyytyväisyys, siivoushenkilöstön ammattitaito ja organisaation tehokkuus sekä kannattavuus.

Yrityssiivousta tuotetaan B to B periaatteella yritykseltä yritykselle.

Asiakkaan rooli on merkittävä!

Asiakas on keskeisessä roolissa, koska ilman asiakasta ei ole työtä, ei siivottavaa, ei työntekijöitä, ei siivousliikettä.

Tästä syystä asiakasta on palveltava yli hänen odotustensa ja siivottava tilat tarkasti sopimuksen mukaan. Jokaisen siivoojan ja siivousliikkeen olisi muistettava, että kaikki perustuu asiakkaan luottamukseen ja siihen pitääkö asiakas siivouspalvelun toimittajastaan vai ei.

Asiakas – Siivooja - Siivousliike

Voidaan sanoa, että yrityssiivouksen ”pyhä kolminaisuus” on juuri edellä mainittu: asiakas – siivooja – siivousliike.

Siivousliikkeen tehtävänä on kouluttaa oma henkilökuntansa ja valvoa, että työt tulevat tehdyksi asiakkaan haluamalla tavalla. Siivoojalle on pystyttävä maksamaan työaikaa vastaava palkka. Yrityksen on pystyttävä suoriutumaan taloudellisista velvoitteistaan, jotta toiminta on kannattavaa.  

Keskeisimmässä roolissa on asiakkaan tyytyväisyys. Kun se saavutetaan, niin jokainen osapuoli voi olla tyytyväinen ja yrityssiivous on luonut tilanteen, jossa on vain voittajia.

 

Kysy lisää miten me olemme toteuttaneet laadukasta yrityssiivousta jo vuodesta 1989 – Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku, Salo, Lohja, Kirkkonummi.

Read 510 times