Moni siivouspalvelun ostaja ja asiakasyrityksen edustaja ovat ihmetelleet, mihin siivousliikkeiden hinnoittelu tarjousvaiheessa perustuu. Miksi siivousliikkeet hinnoittelevat siivouspalvelunsa hyvinkin eritavoin? Hintaeroa kun saattaa olla useita kymmeniä prosentteja.
Siivouksen laatu on hyvinkin laaja ja monitahoinen käsite. Esimerkiksi; jokaisella perheenjäsenellä on kodissa oma kuva ja käsitys siivouksen laadusta oma käsitys. Samallalailla me arvioimme siivouksen laatua ja lopputulosta muuallakin.   Siivouksen lopputuloksen syntymiseen vaikuttavat useat asiat, joten tästä syystä kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta.
tiistai, 09 huhtikuu 2013 00:00

Ekologinen siivouspalvelu - uusi mahdollisuus!

Ekologinen siivouspalvelu mielletään useasti jätteiden lajitteluksi ja ekologisiksi, ympäristöystävällisiksi pesuaineiksi. Niiden lisäksi ekologisuus sisältää paljon muutakin. Ekologinen palvelukokonaisuus tekee tuloaan ja alamme yritysten tulisi vastata haasteeseen. Ekologinen toimintamalli on erittäin laaja kokonaisuus, joka muodostuu kaikista niistä tekijöistä, joita vähentämällä voidaan pienentää hiilijalanjälkeä
Sivu 1 / 7