Tässä materiaalissa käsitellään asioita, joita tekemässämme markkinatutkimuksessa ilmeni. Monissa kohdissa tuomme esille kiinteistöissä tapahtuvien palveluiden ostajien ja tilojen käyttäjien ajatuksia.

 

Tämän materiaalin tieto perustuu tutkittuun tietoon, jota Kuura Palvelut on koonnut markkinatutkimuksien muodossa jo usean vuoden ajan. Olemme pyrkineet tuomaan rehellisesti esille sen viestin, jonka saimme palveluita tarjoavien yritysten asiakkailta.

Tarkoituksemme on antaa kiinteistö- ja siivouspalvelun ostajalle totuudenmukainen kuva toimialasta. Kuvaamme yleisempiä alan epäkohtia ja toimintoja, joista mieluummin ollaan puhumatta tai asiakkaat eivät enää jaksa niistä puhua.

 

Tavoitteenamme on nostaa koko siivous- ja kiinteistöalan arvostusta ja painottaa asiakkaan tärkeää merkitystä palvelun toteutumisessa.

 

*) Kiinteistöpalvelulla tarkoitetaan kiinteistön ulko- ja sisätiloissa tapahtuvia palveluita, joita ovat mm. siivous, kiinteistöhuolto, ulkoalueiden hoito, kotipalvelut, hoivapalvelut ym., joita tuotetaan niin asuin kuin liikekiinteistöissä.

 

Seuraava sivu