Joko teillä on siisti työpaikka?
Joko teillä on siisti työpaikka?

Kanssamme siivous toimii kuin itsestään. Tehdään teillekin siisti työpaikka!

Previous Next Play Pause
1

torstai, 02 lokakuu 2014 00:00

Vahvat alueelliset osaajat yhteen - toimintamme kehittyy

Siivouspalvelu Kuura Oy ja Suomen Tulossiivous Oy / ESI Palvelut yhdistävät toimintansa. Yhtiön uusi nimi on sulautumisen jälkeen KUURA PALVELUT OY.

Palvelemme Pääkaupunkiseudun ja Turun talousalueilla satoja asiakkaita vaativista sairaalasiivouksista toimistoihin ja porrastiloihin.

Yhdessä olemme vahvempia!

Kuura Palveluiden päämääränä on tuottaa korkeatasoista ja hinnaltaan kilpailukykyistä siivouspalvelua, joka vastaa markkinoilla vallitsevaan tarpeeseen. Yhdistämme kaksi erillistä organisaatiota yhdeksi kokonaisuudeksi, jossa henkilöstö osaa tehtävänsä ja pyrkii kohti yhteistä päämäärää – korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Palvelutuotteemme kehittyvät entisestään!

Molemmat yhtiöt ovat olleet eturivissä kehittämässä suomalaista siivouspalvelua. Siivouspalvelu Kuura Oy on luonut tehokkaan ja toimivan toimintamallin Valtionhallinnon kohteiden palveluun. ESI Palvelut ja Suomen Tulossiivous Oy puolestaan ovat todellisia osaajia yrityssiivouksessa ja porraskohteissa.

Yhtiöiden kehittämät palvelutuotteet yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa on huomioitu molempien yhtiöiden erikoisosaaminen.

Asiakkaillemme tämä merkitsee uusia etuja ja lisää palveluita!

Read 358 times