Meillä on kattava kokemus siivousalalta. Kuura Palveluilla on kokemusta erilaisista siivouskohteista ja toimialoista, porrassiivous ja toimistosiivous, julkisista tiloista opetustiloihin, kauppoihin ja eritysikohteisiin, kuten korkeimman puhtaustason laboratoriotilan siivous.

 

Miten siivoamme esimerkiksi kouluissa?
Kunnon siivouksen ansiosta teknisen työn opetustilassa ei aamulla enää näe, mitä edellisenä päivänä sorvattiin. Tekniset tilat ovat siivoukselle haaste, koska likaa ja roskaa syntyy paljon. Daily Quality -siivous pitää tilat aina kunnossa seuraavia käyttäjiä varten.
 

Miten siivoamme esimerkiksi toimistotilat?
Toimistotiloissa puhdistetaan ja pyyhitään vain ne alueet, jotka yhdessä sovitaan, vaikka työpöydän paperivuori olisi kattoon saakka. Olemme huolehtineet toimistojen siisteydestä jo vuosien ajan. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tilojen siisteyteen, ja mikä parasta palautteen mukaan siivouspalvelu on hyvää ja siivoojat mukavia ihmisiä.

Miten siivoamme Asunto osakeyhtiön porras, sauna ja yleiset tilat?
Huomioimme asiakkaittemme toiveet! Porrastiloissa keskitytään asukasviihtyvyyteen. Lattiat pestään oikeasti eikä vain siirretä likaa paikasta toiseen likaisella mopilla. Teemme Joulusiivoukset ja pesemme perusteellisesti saunatilat. Siivoojamme eivät kyseenalaista toiveitasi!

 

Laadustamme kertovat tyytyväiset asiakkaat!